Collega’s over KienIA

Collega’s over KienIA

Werk is meer dan alleen maar werk. Als hoogopgeleide ingenieur weet je dat.. Je wordt ’s ochtend wakker om iets nuttigs te doen. Om ergens een relevante bijdrage aan te leveren. Je wilt met plezier naar je werk gaan, nieuwe dingen leren en met fijne collega’s werken aan een concrete verbetering.

Wil je weten waarom ingenieurs bij KienIA werken? Lees hier de verhalen van een aantal van onze collega’s.

[accordiongroup]

[accordion title=’Jurian Hage’ telnr=’“KienIA voelt als een warme thuishaven waar ik mezelf kan en mag zijn.”’]

Sinds 2013 ben ik actief in de industriële automatisering. Na een aantal jaar in een vrij hiërarchische organisatie gewerkt te hebben, was het een verademing toen ik met KienIA in aanraking kwam. KienIA is een platte organisatie waar alle collega’s op een prettige manier met elkaar omgaan en elkaar helpen waar nodig.

Onder het motto een goede dag = hard werken, leren en plezier maken wordt er voor iedereen leuk en uitdagend werk gezocht waarbij er voldoende ruimte is om je te ontwikkelen. Daarbij is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van KienIA, om hier invulling aan te geven mag je daar 10% van je tijd vrij aan besteden. Al met al voelt KienIA als een warme thuishaven waar ik mezelf kan en mag zijn en waar we de klanten helpen zoals je zelf geholpen wil worden.
[/accordion]

[/accordion]
[accordion title=’Arjan Koekkoek’ telnr=’“Samen hard werken maar ook samen genieten en ontwikkelen, daar draait het om bij KienIA.”’]

Begin 2012 ben ik gestart bij KienIA. Daarvoor ben ik Niek en Bob al bij diverse projecten tegengekomen. In de gesprekken die ik met Niek en Bob voerde is mijn interesse voor KienIA gegroeid. En dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels bijna vijf jaar met erg veel plezier bij KienIA werk.

KienIA is voor mij een collectieve kracht. Met vakgenoten werken aan uitdagende vraagstukken van klanten. En dan ook nog eens in een zeer prettige sfeer. Er zijn eigenlijk geen vragen waarop we geen antwoorden kunnen vinden. Er is altijd wel een collega te vinden die eerder met het bijltje heeft gehakt en het ook graag wil delen. Samen hard werken, maar ook samen genieten en ontwikkelen, daar draait het om bij KienIA. En ik ben nog steeds blij dat ik daar deel van uit maak.

[/accordion]

[accordion title=’Bob Valentijn’ telnr=’“Nog elke dag geniet ik van de groei van individuele collega’s en de prestaties die we met elkaar leveren.”’]

Samen met Niek de Koning ben ik KienIA in 2008 gestart om er voor onszelf en anderen een professioneel en prettig bedrijf van te maken.

Voor mij betekent professioneel, je vak verstaan en met enthousiasme je klant goed helpen. Prettig heeft te maken met een combinatie van gezelligheid en mensen behandelen zoals jezelf ook behandeld wil worden. Ik zie veel organisaties waarbij het enthousiasme van mensen juist wegebt door regelzucht, politieke en hiërarchische spelletjes, onkunde, ongezelligheid enzovoort. Onze ideeën voor KienIA zijn ontstaan door de stellige overtuiging het beter te kunnen. Dit is wat mij drijft en waar ik veel plezier aan beleef.

Nog elke dag geniet ik van de groei van individuele collega’s en de prestaties die we met elkaar leveren. Enthousiast probeer ik dan ook elke dag weer mijn steentje bij te dragen.
[/accordion]

[/accordiongroup]

[template id=”3458″]