loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Collega’s over KienIA

Werk is meer dan alleen maar werk. Je wordt ’s ochtend wakker om een relevante bijdrage te leveren. Je wilt met plezier naar je werk gaan, nieuwe dingen leren en met fijne collega’s werken aan concrete resultaten. Lees hier de verhalen van een aantal van onze collega’s.

Wil je weten waarom ingenieurs bij KienIA werken? Lees hier de verhalen van een aantal van onze collega’s.

Jurian Hage

“KienIA voelt als een warme thuishaven waar ik mezelf kan en mag zijn.”
Jurian Hage

Sinds 2013 ben ik actief in de industriële automatisering. Na een aantal jaar in een vrij hiërarchische organisatie gewerkt te hebben, was het een verademing toen ik met KienIA in aanraking kwam. KienIA is een platte organisatie waar alle collega’s op een prettige manier met elkaar omgaan en elkaar helpen waar nodig.

Onder het motto een goede dag = hard werken, leren en plezier maken wordt er voor iedereen leuk en uitdagend werk gezocht waarbij er voldoende ruimte is om je te ontwikkelen. Daarbij is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van KienIA, om hier invulling aan te geven mag je daar 10% van je tijd vrij aan besteden. Al met al voelt KienIA als een warme thuishaven waar ik mezelf kan en mag zijn en waar we de klanten helpen zoals je zelf geholpen wil worden.

 

Eelco Banis

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en collega’s staan altijd klaar om je te ondersteunen met hun ervaringen en kennis
Eelco Banis

Vanaf het moment dat ik in aanraking ben gekomen met KienIA ben ik enthousiast over de werksfeer, opdrachten en cultuur van de organisatie. Voor mij persoonlijk zijn dit onderwerpen die erg belangrijk zijn bij je werk. Sinds ik bij KienIA in dienst ben maak ik deel uit van een leuk team professionals, die veel technische kennis hebben maar zeker ook houden van gezelligheid en humor.

Bij KienIA zijn we van mening dat je een professional geen leiding hoeft te geven. Deze visie komt ook zeker terug tijdens het werk. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en collega’s staan altijd klaar om je te ondersteunen met hun ervaringen en kennis. Binnen de opdrachten en projecten is er veel ruimte om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Dit maakt waarom werken bij KienIA zo leuk is!

 

Carmen van Egmond

Het fijne bij KienIA is dan ook dat je de vrijheid krijgt om te ontdekken waar jouw interesses liggen
Carmen van Egmond

Na mijn afstuderen was het voor mij duidelijk dat ik op zoek was naar een bedrijf met een gemoedcarmenelijke sfeer, waar iedereen elkaar kent en waar men elkaar helpt wanneer dit nodig is. Al snel kwam ik bij KienIA terecht. Met een bedrijfscultuur om samen een bijdrage te leveren aan belangrijke projecten. Dat is wat KienIA voor mij de ideale combinatie maakt.

Ik ben hier begonnen als trainee, waarin ik in twee jaar de basis van Industriële Automatisering onder de knie heb gekregen. Door middel van het volgen van allerlei trainingen, maar vooral door gewoon mee te werken op diverse projecten. Gedurende deze twee jaar heb ik ontdekt dat advies- en projectmanagement het beste bij mij passen en ik ben nu dus ook druk bezig om me hierin verder te ontwikkelen. Het fijne bij KienIA is dan ook dat je de vrijheid krijgt om te ontdekken waar jouw interesses liggen en je daarnaast ook de tijd krijgt om je hierin te specialiseren.

 

 

Arjan Koekkoek

‘’Samen hard werken maar ook samen genieten en ontwikkelen, daar draait het om bij KienIA’’
Arjan Koekkoek

arjanBegin 2012 ben ik gestart bij KienIA. Daarvoor ben ik Niek en Bob al bij diverse projecten tegengekomen. In de gesprekken die ik met Niek en Bob voerde is mijn interesse voor KienIA gegroeid. En dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels vele jaren met veel plezier bij KienIA werk.

KienIA is voor mij een collectieve kracht. Met vakgenoten werken aan uitdagende vraagstukken van klanten. En dan ook nog eens in een zeer prettige sfeer. Er zijn eigenlijk geen vragen waarop we geen antwoorden kunnen vinden. Er is altijd wel een collega te vinden die eerder met het bijltje heeft gehakt en het ook graag wil delen. Samen hard werken, maar ook samen genieten en ontwikkelen, daar draait het om bij KienIA. En ik ben nog steeds blij dat ik daar deel van uit maak.

 

Bob Valentijn

‘’Nog elke dag geniet ik van de groei van individuele collega’s en de prestaties die we met elkaar leveren’’
Bob Valentijn

Samen met Niek de Koning ben ik KienIA in 2008 gestart om er voor onszelf en anderen een professioneel en prettig bedrijf bobvan te maken.

Voor mij betekent professioneel, je vak verstaan en met enthousiasme je klant goed helpen. Prettig heeft te maken met een combinatie van gezelligheid en mensen behandelen zoals jezelf ook behandeld wil worden. Ik zie veel organisaties waarbij het enthousiasme van mensen juist wegebt door regelzucht, politieke en hiërarchische spelletjes, onkunde en- ongezelligheid enzovoort. Onze ideeën voor KienIA zijn ontstaan door de stellige overtuiging dat dit beter kan. Dit is wat mij drijft en waar ik veel plezier aan beleef.

Nog elke dag geniet ik van de groei van individuele collega’s en de prestaties die we met elkaar leveren. Enthousiast probeer ik dan ook elke dag weer mijn steentje bij te dragen.

 

BEKIJK ONZE VACATURES ›

Kienia Industriële automatisering B.V.

Molenstraat 1
3371 AH Hardinxveld-Giessendam
+31 184 633 401
info@kienia.nl