loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Eerste KienIAan met pensioen

Tja, met pensioen. Het is wat!

Niet alleen voor mij natuurlijk maar ook voor KienIA. Nu wordt het pas echt een volwassen bedrijf, als er mensen met pensioen gaan!

Na ruim 38 jaar, met wat tussenpozen, gewerkt te hebben in het mooie vakgebied van de procesautomatisering, zoals ik het zelf nog steeds noem, wordt het tijd voor een andere toekomst.

Gestart in 1984 als junior application engineer bij het toenmalige Foxboro (nu Schneider Electric), langs allerlei functies en eindeloos veel projecten op chemische fabrieken, olieraffinaderijen, bierbrouwerijen en waterbedrijven in binnen- en buitenland, uiteindelijk in 2014 bij KienIA geland als projectmanager/adviseur.

Ik ga het wel missen, het samen met een goed (en leuk, want dat hoort er ook bij) projectteam projecten uit de grond trekken, realiseren en in bedrijfstellen. Ik ben, of moet ik zeggen was een echte projectenman, doe mij er maar een paar!

Maar het is mooi geweest, het wordt nu tijd om andere, persoonlijke, projecten te realiseren.

Ik ga fietsen, reizen, ’s ochtends rustig opstaan met krant en ontbijt, boekenlezen, vogels kijken, fotograferen, cultuursnuiven, muziek maken, ons huis opknappen, Spaans leren, naar Ajax etc. en misschien komt er hier of daar te zijner tijd een vrijwilligersprojectje voorbij.

Het ga jullie allemaal goed, zowel zakelijk als privé en wie weet tot bij een KienIA alumnibijeenkomst.

Hans Juncker

Annemiek Veenendaal