loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Kennismaken met Niels Kok

Van jongs af aan heeft techniek mijn interesse. Zowel zakelijk als privé ben ik hier altijd mee bezig. Als kind van acht kreeg ik mijn eerste elektro bouwdoos en als tiener legde ik al huisinstallaties aan. Op school ging ik ook professioneel met techniek aan de slag, toen ik als elektromonteur eerst besturingspanelen bouwde en later PLC’s programmeerde. Vervolgens rolde ik de machinebouw in, waar ik eerst als engineer en later als projectmanager lange tijd met veel plezier gewerkt heb. Na mijn tijd binnen de machinebouw maakte ik een uitstap naar de afvalwaterwereld, waar ik veel proceskennis opdeed. Sinds 1 juni werk ik bij KienIA: een nieuwe stap en terug naar mijn roots.  

Mijn achtergrond wat scholing betreft: ik volgde de opleiding Automatiserings- en Energietechniek en later Technische Bedrijfskunde. Deze opleidingen zijn nog dagelijks nuttig voor mij. Door mijn technische achtergrond en praktijkervaring ben ik in staat om technische vraagstukken te doorgronden en op te lossen. 

Als projectmanager begrijp ik graag de inhoud, maar stuur ik op het proces. Door mijn ervaring op verschillende niveaus in de organisatie kan ik hier op een natuurlijke manier tussen schakelen en deze bij elkaar brengen.  

Mijn start bij KienIA voelde als een enorm warm welkom. Het was een bijzondere periode omdat er nog veel kennismakingen via Teams plaatsvonden. De openheid en behulpzaamheid van mijn collega’s zorgde ervoor dat ik mij snel thuis voelde. Binnen een paar weken kreeg ik mijn eigen project en mocht ik direct meedraaien in het werk.  

Ik heb het binnen KienIA erg naar mijn zin en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s nog veel meer projecten uit te voeren en klanten tevreden te stellen!  

Annemiek Veenendaal