loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Kennismaken met Yasser Alaei

Op naar Smart Industry 4.0 in Nederland: met deze motivatie begon ik aan de opleiding Process and Food Technology aan de Haagse Hogeschool. De studie Process and Food Technology is gericht op de chemische en thermische processen van materialen en voeding. Binnen het studieprogramma voer je projecten uit op het gebied van waterfiltratie en risicobeheer . Dit gaf me inzicht in het optimaliseren van processen. Tijdens mijn onderzoek naar het Clean-in-Place (CIP) reinigingsproces heb ik professionele vaardigheden met betrekking tot industriële automatisering en analytische vaardigheden ontwikkeld, toegepast en gebruikte ik verschillende softwareprogramma’s zoals Excel, Visio, Aspen en ABB software. Verder leerde ik om de analyses HAZOP, HACCP en GMP toe te passen.  

Op dit moment onderzoek ik  de klimaatinstallatie binnen KienIA. Het doel van de opdracht is om een ontwerp te maken in Enterprise Architect en vervolgens een Best Practice te schrijven, die als voorbeeld kan worden gebruikt voor KienIAnen die minder bekend zijn met modeleren in Enterprise Architect en voor klanten die interesse hebben in het modeleren in Enterprise Architect. 

Binnen KienIA krijg ik de mogelijkheid om meer kennis op te doen over industriële automatisering. Sinds het eerste gesprek met Bob voelde ik mij thuis en ik ga met veel plezier naar onze kantoren in Hardinxveld-Giesendam en Leusden.  

Ik ben goed voorbereid, ambitieus en klaar om in de toekomst samen met de KienIAnen successen te boeken. 

Annemiek Veenendaal