loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Onze mensen

Vakbroeders

Wij zijn de betere en meer getalenteerde adviseurs, ontwerpers en projectmanagers in ons vakgebied. We geloven dat kwaliteit ontstaat doordat gemotiveerde vakmensen elkaar steunen en uitdagen. Elkaars werk reviewen, samen brainstormen en elkaar coachen hoort bij de dagelijkse gang van zaken. Voor ons bestaat een goede dag uit hard werken, plezier hebben en iets leren.

Bij KienIA dagen we elkaar uit. Wij zijn een mensenbedrijf waar we ons thuis voelen, waar fouten maken mag en we leren van zaken die niet goed zijn gegaan. Daarnaast maken we graag plezier!

Profielen en contactgegevens van onze mensen


Arjan Koekkoek 06 27 74 67 89

Arjan KoekkoekEen manager met visie die mensen samen kan brengen.

Ik ben een no-nonsens manager die graag helpt om zaken op gang te brengen en te houden. Met ruim 20 jaar ervaring in de Industriële Automatisering ben ik in staat om klanten verder te helpen met hun automatiseringsdoelstelling. Ik ga voor de relatie en weet mensen en groepen dichter bij elkaar te brengen om daarmee de teamgeest, de effectiviteit en het plezier te verhogen.

 

Ik help u graag met:

 • people- en projectmanagement;
 • het faciliteren van strategisch beleidsvorming in relatie tot automatisering;
 • het vertalen van uw bedrijfsdoelstellingen naar PA- en/of MES oplossingen;
 • sourcingsvraagstukken.

arjan.koekkoek@kienia.nl
06 27 74 67 89


Bram Kok 06 46 02 17 50

Functioneel ontwerper/ Adviseur die graag de uitdaging aangaat.

Ruime hands-on ervaring met software ontwikkeling wordt door mij gecombineerd met de vaardigheid om complexe technische vraagstukken terug te brengen tot een verwoording die voor eenieder zowel de pijnpunten als de mogelijkheden duidelijk maakt.

Hierdoor kan ik goed meedenken op functioneel niveau en direct aangeven waar vanuit de techniek mogelijk knelpunten zitten of verdere specificatie is gewenst. Daarbij kan ik mij ook goed verplaatsen in de verschillende gebruikers en stakeholders en vanuit dat perspectief al in een vroeg stadium aandachtspunten signaleren.

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan in verscheidene domeinen en ik breng die graag in bij andere domeinen om zo tot nieuwe inzichten te kunnen komen.

 

Ik help u graag met:

 • afstemming tussen partijen van verschillende technische niveaus;
 • het opstellen en uitwerken van use-cases en het scherp krijgen van de kaders;
 • uitdagende vraagstukken met een grote verscheidenheid in de betrokken partijen.

bram.kok@kienia.nl
06 46 02 17 50


Bob Valentijn 06 12 98 75 04

Communicatief vaardige manager met een commerciële inslag. 

Ik ben een enthousiaste en communicatief vaardige manager. Ik ben begonnen als softwareontwikkelaar van technische systemen en daarna afgedwaald richting account- en lijnmanagement. Daarnaast ben ik een initiatiefnemer en kan vanwege mijn achtergrond gemakkelijk omgaan met zowel technische als niet-technische mensen. Ik motiveer mensen en ben de ”Haarlemmerolie” in een organisatie.

 

Ik help u graag met:

 • businessvraagstukken;
 • lijnmanagement / projectmanagement;
 • vragen over KienIA.

bob.valentijn@kienia.nl
06 12 98 75 04


Carmen van Egmond 06 31 95 35 39

Carmen van EgmondEen projectleider/adviseur die voor structuur zorgt

Ik ben een projectleider die erg geordend, gestructureerd en netjes werkt. Ik heb een verse blik op projecten en zal ideeën aandragen voor toepassingen binnen het project. De verbindende schakel zijn binnen projecten is mijn kracht. Ik word er blij van om zaken goed te regelen. Van nature ben ik in staat een goede projectplanning te maken en te bewaken.

 

Ik help u graag met:

 • het ondersteunen van projecten of coördineren binnen technische teams;
 • het opzetten van projectplannen en business cases;
 • adviezen over industriële automatisering.

carmen.van.egmond@kienia.nl
06 31 95 35 39


Diane Versluis 06 52 42 74 57

 Diane Versluis

Onze administratieve duizendpoot

Ik help u graag met:

 • administratieve zaken;
 • vragen over medewerkers en het doorgeven van berichten;
 • algemene vragen over KienIA.

diane.versluis@kienia.nl
06 52 42 74 57


Edwin van Velzen 06 21 19 71 12

Edwin van VelzenEen ervaren projectmanager die voor samenwerking zorgt

Ik ben een ervaren projectmanager en adviseur op het gebied van industriële automatisering en bediening op afstand in de waterwereld en infrastructuur. Ik weet projectmanagementmethoden praktisch toe te passen en kan  projecten van planvorming tot realisatie leiden. Daarbij stimuleer ik de samenwerking tussen alle betrokkenen.  Als adviseur kan ik een inhoudelijke specialistische bijdrage leveren en de verbinding leggen tussen bestuurders, management, automatiseerders, andere vakdisciplines en gebruikers.

 

Ik help u graag met:

 • het opzetten van projectplannen en business cases;
 • het leiden van projecten of technische teams;
 • adviezen over industriële automatisering en elektrotechniek;
 • bediening op afstand van de waterketen, bruggen en sluizen;
 • real time control in de afvalwaterketen.

edwin.van.velzen@kienia.nl
06 21 19 71 12


Eelco Banis 06 58 97 73 19

Ik ben een leergierige trainee met een passie voor mens en techniek. Door mijn ervaringen heb ik een brede technische basis opgebouwd die ik graag wil blijven uitbreiden. Naast mijn passie voor techniek ben ik geïnteresseerd in het managen van projecten, waarbij het gezamenlijk bereiken van een gedefinieerd doel daarbij de grootste drijfveer is.

Mensen omschrijven mij als doeltreffend, oplossingsgericht en een echte teamspeler waarbij mijn doel blijft om mensen blij te maken met een passende oplossing!

 

Ik help u graag met:

 • het gestructureerd inrichten van beheerprocessen;
 • cybersecurity-vraagstukken / certificering ISO 27001;
 • het ondersteunen bij project- en programmamanagement;
 • advies over de bijdrage van Industriële Automatisering aan de strategische doelen van uw organisatie.

eelco.banis@kienia.nl
06 58 97 73 19


Gijs Withagen 06 21 20 50 03

Ervaren manager met een passie voor inhoud en mensen.

Ik ben een creatieve oplossings- en mensgerichte manager. Mijn drijfveer is om technologie in te zetten om mensen en daarmee organisaties ten dienst te zijn. Automatisering is een middel om het leven vooral leuker en makkelijker te maken en op die manier waarde te creëren voor uw organisatie. Door mijn eigen ontwikkelachtergrond leg ik makkelijk verbindingen met ontwikkelaars en gebruikers en kan ik ver mee de diepte in, door mijn management ervaring kan ik mij goed inleven in de belangen van de verschillende stakeholders, de hoofd- en bijzaken onderscheiden en de vertaling maken van doelstelling naar oplossing.

 

Ik help u graag met:

 • adviezen hoe met automatisering waarde gerealiseerd kan worden in uw bedrijf;
 • project-/progammamanagement om uw plannen en ideeën te realiseren.

gijs.withagen@kienia.nl
06 21 20 50 03


Hans Juncker 06 54 26 58 44

Hans JunckerErvaren projectmanager en betrouwbare teamspeler

Ik ben resultaat- en doelgericht, communicatief, klantgericht, ondernemend, en een betrouwbare teamspeler met ruim 25 jaar ervaring in de industriële automatisering en projectuitvoering.

Door betrokkenheid bij een aantal grote automatiseringsprojecten in de brouwerijwereld, drinkwaterproductie, voor olieraffinaderijen en LNG installaties heb ik veel ervaring met alle aspecten van deze projecten. Deze aspecten omvatten onder andere projectmanagement, netwerkontwerp, beveiliging, QHSE, opstellen van bestekken en aanvragen, functionele specificaties en standaards, prototyping, veiligheidssystemen alsmede testen en inbedrijfstelling hiervan.

Binnen de drinkwaterwereld en de procesautomatisering daarvan, vragen projecten om een speciale aanpak, in met name de projectdefinitie en de aanpak van ontwerp en realisatie. Dit om vanaf het begin de leveringszekerheid en de waterkwaliteit te kunnen garanderen tijdens de ombouw en inbedrijfstelling. Met alle aspecten die daarbij komen kijken ben ik inmiddels zeer goed bekend.

Ik zie communicatie tussen alle betrokkenen en het opleiden en coachen van projectmedewerkers als belangrijke aspecten om tot een voor iedereen succesvol project te komen.

 

Ik help u graag met:

 • het duidelijk stellen van industriële automatiseringsvraagstukken en het geven van het beste advies wat hier bij hoort;
 • het managen van projecten en samen met een projectteam een voor alle betrokkenen succesvol project opleveren.

hans.juncker@kienia.nl
06 54 26 58 44


Herman Battjes 06 52 86 02 52

Herman BattjesEen ervaren ontwerper in de industriële automatisering.

Ik ben ontwerper van functionele specificaties in de industriële automatisering. Ik heb veel ervaring opgedaan in de zuivering, het ontharden, het transport en de distributie van (drink)water. Ik heb verschillende projecten van begin (specificaties) tot eind (realisatie) begeleid. Daarnaast heb ik standaarden voor functies en de documentatie ontworpen en beheerd.

Voor mij is ontwerpen het zien van de grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen. De grote lijn begint bij het opstellen van de klantvraag en gaat via de procesdecompositie en functionele specificatie naar de details in een I/O-lijst. Alleen door dit op een juiste manier met elkaar te verbinden, ontstaat een goed ontwerp.

Mijn doel is om verder te groeien als ontwerper richting architect van automatiseringsconcepten.

 

Ik help u graag met:

 • ontwerpen en functioneel specificeren van industriële automatiseringsvraagstukken;
 • het opstellen van standaarden voor functies, objecten en documenten binnen uw project;
 • ondersteuning tijdens alle fases van uw industriële automatiseringsproject.

herman.battjes@kienia.nl
06 52 86 02 52


Jesse Kwakkenbos 06 83 877 728

Techniek interesseert me al van jongs af aan, ik vind het interessant om te zien hoe systemen in verschillende branches meer en meer worden geautomatiseerd. Industriële automatisering wordt steeds belangrijker in de wereld waarin de techniek zich rap ontwikkeld. Als junior ontwerper werk ik graag aan dit soort projecten in de industriële automatisering.

Met mijn achtergrond als werktuigbouwkundige heb ik al de nodige technische kennis opgedaan en ben ik in staat om de techniek te begrijpen en het overzicht in projecten te bewaren.

 

Ik help u graag met:

 • begeleiding en ondersteuning van projecten in de industriële automatisering.
 • specificeren en functioneel ontwerpen van systemen in de industriële automatisering.

jesse.kwakkenbos@kienia.nl
06 83 877 728


Joshua Gudden 06 30 768 499

 

Ik ben een enthousiaste beginnende ontwerper in de industriële automatisering met een brede interesse voor techniek. In het dagelijkse leven gaat industriële automatisering steeds een belangrijkere rol spelen. Ik draag graag mijn steentje bij aan deze ontwikkelingen door passende adviezen te geven.

 

Met mijn achtergrond in de studies technische bedrijfskunde en organisatie wetenschappen kan ik u zowel op (proces)technisch als op organisatorisch gebied helpen met uw uitdagingen.

 

Ik help u graag met:

 • het functioneel ontwerpen van systemen in de industriële automatisering;
 • begeleiding en ondersteuning van projecten in de industriële automatisering.

 

joshua.gudden@kienia.nl
06 30 768 499


Jurian Hage 06 46 60 12 77

Een leergierige ontwerper/jr. projectleider geïnspireerd door industriële automatisering.

Ik ben een enthousiaste ontwerper/jr. projectleider met een basis in de procestechniek en chemische technologie. De bijdrage van automatisering op het gebied van veiligheid en gemak voor mens en techniek intrigeert en inspireert mij. Daardoor blijft mijn enthousiasme voor automatisering groeien.

Sinds 2013 ben ik actief binnen de industriële automatisering. Ik heb sindsdien ervaring opgedaan als programmeur. Ik wil nu graag mijn technische kennis en communicatieve vaardigheden gebruiken in mijn rol als projectleider/ontwerper om de klant de ondersteuning te geven waar nodig op het gebied van IA om zo samen een project tot een goed einde te brengen.

Mijn bijdrage leveren bij het oplossen van technische vraagstukken in een multidisciplinair team geeft mij veel voldoening.

 

Ik help u graag met:

 • begeleiding van de realisatie van industriële automatiseringsprojecten;
 • het meedenken en advies geven bij technische vraagstukken;
 • het maken van aanbestedingen op IA gebied.

jurian.hage@kienia.nl
06 46 60 12 77


Marijn Brans 06 31 76 20 01

Marijn Brans

Ervaren ontwerper / lead engineer / adviseur op het gebied van industriële automatisering.

Mijn doel is om er voor te zorgen dat de klant de juiste oplossing krijgt voor het probleem waarmee hij/zij kampt. Hoe complexer het probleem van de klant hoe groter ik de uitdaging vind. Deze oplossing probeer ik te vinden met behulp van analytische vaardigheden, creativiteit en een flexibele instelling. Ik ga voor een hoge kwaliteit van mijn werkzaamheden. Daarnaast ben ik geduldig, zelfstandig en sociaal. Naast mijn werkzaamheden voor KienIA volg ik in de avonduren een deeltijdstudie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. Deze studie voorziet voor mij in de behoefte om me verder te ontwikkelen en voorbij de techniek te kijken.

 

Ik help u graag met:

 • vertalen van uw zakelijke vraagstukken naar industriële automatisering;
 • ontwerpen en functioneel specificeren van industriële automatisering;
 • juridisch technische vraagstukken.

marijn.brans@kienia.nl
06 31 76 20 01


Martijn Theune 06 46 61 02 44

Een klantgerichte en gedisciplineerde projectleider/adviseur.

Sinds 2006 ben ik actief binnen de industriële automatisering, waar ik ruime ervaring heb opgedaan in de organisatie en leiding van middelgrote, en/of meerdere kleinere projecten, het inrichten en beheren van serviceorganisaties en het opstellen van offertes en Service Level Agreements.

Mijn doel is om te zorgen dat voor het probleem waarmee de klant kampt een juiste oplossing aangedragen wordt. Daarbij kan ik zorgen voor de benodigde begeleiding om naar de gewenste oplossing toe te werken.

Ik ben een rustige persoonlijkheid, besluitvaardig in het nemen van operationele beslissingen, blijf bij de hoofdlijnen en werk gestructureerd naar het gewenste resultaat toe. Het moto “eerst denken, dan doen” past dan ook prima bij mij.

Het werk doe ik met passie en toewijding, waarbij eerlijkheid, het werken in teamverband en het maken van plezier belangrijke items zijn die mede een positieve bijdrage leveren aan een goede projectbeheersing en het eindresultaat.

Het is mijn persoonlijke doel om uit te groeien tot een ervaren projectmanager/adviseur in een multidisciplinaire, complexe en politiek gevoelige projecten.

 

Ik help u graag met:

 • het vormen, sturen en monitoren van projectteams, serviceteams en werkgroepen;
 • project- en servicemanagement;
 • adviezen en ondersteuning vanaf de start tot en met de oplevering van uw industriële automatiseringsproject;
 • vraagspecificaties.

martijn.theune@kienia.nl
06 46 61 02 44


Michiel Jung 06 29 60 67 42

Als project manager streef ik ernaar om alle stakeholders overzicht te bieden zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Door mijn achtergrond in projecten en programma’s bij zeer verschillende opdrachtgevers kan ik gemakkelijk met personen uit verschillende disciplines overweg. Hierbij is mijn uitgangspunt om mensen de ruimte te geven te doen waar ze goed in zijn. Dit leidt tot een effectieve en bovendien prettige werksfeer. Middels open communicatie creëer ik een omgeving waarin risico’s en obstakels vroegtijdig worden gesignaleerd en iedereen zo effectief mogelijk kan bijdragen aan het realiseren van het projectresultaat.

 

Ik help u graag met:

 • projectmanagement;
 • stroomlijnen van bedrijfsprocessen;
 • faciliteren van projectevents en adviestrajecten.

michiel.jung@kienia.nl
06 29 60 67 42


Niek de Koning 06 12 98 75 02

Een door de wol geverfde projectmanager met oog voor mensen en het resultaat.

Ik ben een pragmatische manager die in staat is mensen in teamverband te laten werken, ook in situaties waarbij dit voorheen niet plaatsvond. Ik breng structuur aan waar nodig en geef mensen gemakkelijk vertrouwen en vrijheid van handelen. Ik kom uit het vak en schroom er niet voor om, indien nodig, ook vanuit de inhoud eisen te stellen en te sturen.

 

Ik help u graag met:

 • complexe industriële automatiseringsvraagstukken;
 • lijnmanagement en projectmanagement;
 • het weer op de rit krijgen van vastgelopen projecten of slecht draaiende ontwikkelafdelingen.

niek.de.koning@kienia.nl
06 12 98 75 02


Niels Vissers 06 46 06 34 30

Een commercieel manager met een passie voor techniek

Als commercieel manager ben ik gedreven om u verder te helpen met uw vraagstukken.Niels

Ik ben een enthousiaste en pragmatische gesprekspartner die doormiddel van ruime kennis en een groot inlevingsvermogen mee kan schakelen op verschillende niveaus.

Techniek speelt al mijn hele leven een grote rol en vandaar voel ik me thuis in een technische omgeving. Met mijn brede ervaring binnen o.a. de Industriële automatisering ben ik in staat om uw vraag te vertalen naar een waarde toevoegende oplossing en/of propositie.

 

Ik help u graag met:

 • vraagstukken en problemen die bij u spelen;
 • offerte aanvragen en aanbestedingen;
 • het oplossen van uitdagingen binnen de Industriële automatisering.

niels.vissers@kienia.nl
06 46 06 34 30


Olaf Bouts 06 21 17 09 46

Olaf BoutsIk ben een leergierige ontwerper/jr. projectleider

Ik ben een leergierige civiel opgeleide ontwerper/jr. projectleider met ruime ervaring in de procesautomatisering. Met mijn brede technische achtergrond en interesse ben ik in staat om veelomvattende automatiseringsprojecten tot een goed einde te brengen. Het in teamverband oplossen, uitwerken en afstemmen van technische vraagstukken geeft mij veel voldoening.

Het is mijn doel om uit te groeien tot een technisch projectleider die in de gehele breedte van industriële automatisering aangesproken kan worden.

 

Ik help u graag met:

 • het ontwerpen en specificeren van industriële automatiseringssystemen;
 • begeleiden van industriële automatiseringsprojecten.

olaf.bouts@kienia.nl
06 21 17 09 46

 


Paul Oost 06 23 61 49 99

Ik houd me bezig met de totstandkoming van infrastructurele projecten vanaf de planfase tot en met de realisatiefase. Mijn focus ligt op de doorwerking van beleid en afspraken uit eerdere fasen via contracten naar de realisatie van de uiteindelijke infrastructuur zelf. Als gecertificeerde Systems engineer (CSEP) ben ik in staat om complexe vraagstukken te structuren en behapbaar te maken. Door goed informatie te beheren, worden keuzes herleidbaar en ontstaat een aantoonbaar werkend systeem dat aan de verwachtingen voldoet.

Collega’s omschrijven mij als een heldere denker, die oplossingsgericht naar het resultaat toe werkt.

 

Ik help u graag met: 

 • Aanbestedingstrajecten en contractvorming
 • Systems engineering-vraagstukken;
 • Requirements engineering / eisenmanagement en -beheer/ specificeren.

paul.oost@kienia.nl
06 23 61 49 99

 


René Lips 06 24 28 52 57

Multidisciplinair met een rijke ervaring in technische automatisering

Ik ben een ervaren consultant in de technische automatisering en ICT met een bedrijfskundig/werktuigbouwkundige achtergrond. Gericht op kwaliteit en multidisciplinaire samenwerking in een aangename werksfeer om doelen te bereiken.

 

Ik help u graag met:

 • advies op raakvlakken tussen techniek, industriële automatisering, informatie technologie en organisatie;
 • vraagstukken over systeem aanpassingen en systeem vernieuwing;
 • requirements management;
 • systeem- en ontwerp vraagstukken;
 • test management;
 • project management.

 

rene.lips@kienia.nl
06 24 28 52 57


Rick van Wijngaarden 06 58 95 92 76

Junior ontwerper / adviseur die helpt resultaten voor uw project op te leveren

Innovatie is een onderwerp wat mij erg aanspreekt en dan specifiek industriële automatisering. Industriële automatisering gaat een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven van de mens. Bij deze veranderingen wil ik graag een steentje bijdragen doormiddel van passend advies te geven waar de klant mee verder kan. Dankzij mijn Technisch Bedrijfskundige achtergrond ben ik in staat de IA af te stemmen op uw huidige processen en installaties.

 

Ik help u graag met:

 • advies over het optimaliseren van uw industriële automatisering;
 • specificeren en analyseren van de IA processen.

rick.van.wijngaarden@kienia.nl
06 58 95 92 76


Robert Hogendoorn 06 44 57 10 97

Enthousiaste doorgewinterde architect automatisering en informatisering

Gedurende mijn loopbaan in de industriële automatisering is mijn focus verschoven van control systemen naar (informatie) systemen die de koppeling vormen tussen productie (OT) en kantoor (IT). In tegenstelling tot control, hebben deze applicaties veel meer een workflow gerelateerde afloop die zich niet zomaar laat vangen in een specificatie. De optimale oplossing is vaak een uitbreiding van de automatisering, gecombineerd met aanpassingen in de werkwijze van de organisatie. Mijn kracht ligt in het vaststellen van de vraag achter de vraag en het maken en bewaken van een gestructureerde architectuur.

 

Ik help u graag met:

 • het ontwerpen van informatiesystemen binnen de industriële automatisering;
 • advies geven en meedenken over industriële automatisering en informatisering, hoe kan deze bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen;
 • begeleiden bij het vertalen en implementeren van informatievraagstukken in praktische en onderhoudbare oplossingen.

robert.hogendoorn@kienia.nl
06 44 57 10 97


Ronald Weelen 06 21 89 48 16

Ronald WeelenPragmatische en resultaatgerichte projectleider / adviseur

Ik ben een pragmatische en resultaatgerichte projectleider / adviseur en ben sinds 1998 actief binnen de industriële automatisering. Met mijn ervaring kan ik projecten van planvorming tot realisatie leiden of een inhoudelijke specialistische bijdrage leveren. Mijn communicatieve vaardigheden zorgen er voor dat ik de verbinding kan leggen tussen verschillende belanghebbenden waarbij altijd centraal de vraag staat wat de klant nodig heeft.

 

Ik help u graag met:

 • projectmanagement;
 • vraagspecificaties;
 • geven van adviezen en ondersteuning tijdens alle fasen van uw industriële automatiseringsproject;
 • opstellen van automatiseringsconcepten;
 • plannen van aanpak, inclusief planning en begroting.

ronald.weelen@kienia.nl
06 21 89 48 16

 


  Ruben Schellevis 06 15 33 08 09

 

Ik omschrijf mijzelf als een creatief brein die voor elk probleem een oplossing wil bedenken. In projectvorm ben ik iemand die een pro-actieve houding aanneemt en graag het voortouw neemt. Met mijn afgeronde opleiding Technische Bedrijfskunde en met 3 jaar ervaring in de Foodsector, kan ik processen snel scannen en analyseren.Vraagstukken welke zich in een productie gerelateerde omgeving bevinden, hebben mijn interesse.

 

Als beginnend Industrieel ontwerper/trainee help ik u graag verder in het meedenken om uw organisatie beter in te richten als het gaat om Industriële Automatisering.

 

Ik help u graag met:

 • het begeleiden en ondersteunen van projecten in de industriële automatisering;
 • het ondersteunen bij project- en programmamanagement.

 

ruben.schellevis@kienia.nl
06 15 33 08 09

 


Stefan van der Kleij 06 15 41 77 51

Een enthousiaste en gedreven techneut die het overzicht bewaart en het totaalplaatje niet uit het oog verliest.

Mijn doel is om de zogenoemde ‘vraag achter de vraag’ te achterhalen en daarna te zorgen dat daar op de juiste manier invulling aan gegeven wordt.

Ik ben een ingenieur met een achtergrond in mechatronica, systeem- en regeltechniek. Ik ben begonnen met het ontwikkelen van software voor het besturen van technische installaties en het koppelen van administratieve systemen. Daardoor ben ik doordrongen van het belang van een goede functionele specificatie die aansluit bij de behoefte van de eindgebruiker.

 

Ik help u graag met:

 • het analyseren van complexe vraagstukken;
 • het bij elkaar brengen van verschillende disciplines en productief samen laten werken;
 • het bedenken en uitwerken van functionele architectuur;
 • het specificeren en functioneel ontwerpen van industriële automatisering.

stefan.van.der.kleij@kienia.nl
06 15 41 77 51


Thomas Oosting 06 83 21 10 53

Thomas Oosting

Een ervaren projectleider/adviseur die de industriële automatisering op zijn duimpje kent.

Deze ervaring heb ik opgedaan in projecten voor drinkwaterproductie, gemalen, sluizen en zuiveringsinstallaties. Hier heb ik bewezen mij prima staande te houden in een multidisciplinaire, complexe en politiek gevoelige projectomgeving.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en benut graag mijn creativiteit, flexibiliteit en analytische vaardigheden. Ik krijg energie van het helpen van mensen bij hun vraagstukken, daarbij is het leveren van kwaliteit voor mij vanzelfsprekend. Zelfstandig werken gaat mij goed af, hoewel ik een goede samenwerking en sociale omgang met collega’s ook heel belangrijk vind.

 

Ik help u graag met:

 • vertalen van uw zakelijke vraagstukken naar  industriële automatisering;
 • ontwerpen en functioneel specificeren van MES-systemen / industriële automatisering;
 • pakketselectie, ontwerpen en begeleiden van uitvoering voor MES-oplossingen;
 • het leiden van projectteams en werkgroep.

thomas.oosting@kienia.nl
06 83 21 10 53


Thomas van der Horst 06 11 77 43 50

 Thomas van der Horst

Een enthousiaste technisch projectleider/adviseur die het project graag vanuit het perspectief van de klant bekijkt.

Ik assisteer u graag bij een breed scala van uitdagingen, of deze nou een regeltechnische aard hebben, of zich meer in de beleidsmatige sfeer bevinden.

Vanuit mijn procestechnologische achtergrond sta ik dicht bij de praktijk en probeer ik uitdagingen altijd op een klantgerichte manier het hoofd te bieden. Ik kan u zelfstandig bijstaan, maar laat mij ook gelden als een teamplayer, die de taal van de verschillende disciplines spreekt.

 

Ik help u graag met:

 • ontwerpen en functioneel specificeren van industriële automatisering;
 • aangaan van specialistische uitdagingen op het gebied van regeltechniek;
 • begeleiding van de realisatie van industriële automatisering.

thomas.van.der.horst@kienia.nl
06 11 77 43 50

 


  Tom Verbruggen 06 43 24 63 88

Ervaren projectmanager die verbindingen legt.

Mijn passie ligt in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Niets mooier om klanten, collega’s, teams te helpen samen meer plezier te laten beleven in hun werkzaamheden en prestaties.

Dit betekent voor mij het continu zoeken naar pragmatische oplossingen voor knelpunten, problemen en veranderingen. Ik geef vanuit een ruime team- /projectmanagement ervaring en kennis van automatiseringsprocessen, graag invulling aan deze ambitie.

 

Ik help u graag met:

 • het vertalen van businessvraagstukken in projectvoorstellen;
 • het leiden van projecten of technische teams;
 • adviezen over industriële automatisering of elektrotechniek.

tom.verbruggen@kienia.nl
06 43 24 63 88


Vincent de Gelder 06 30 50 04 33

Een enthousiaste ingenieur met een brede belangstelling voor techniek en mensen. 

Als enthousiaste ingenieur heb ik een brede belangstelling voor onder andere techniek en mensen. Ik ben graag behulpzaam; op microniveau door collega’s of klanten te helpen met vraagstukken en op macroniveau door creatieve oplossingen te bedenken die de wereld en maatschappij verbeteren. Vanuit mijn opleiding en werkervaring ligt mijn kracht bij het creëren van overzicht, het specificeren van problemen en het vinden van de beste integrale oplossingen.

 

Ik help u graag met:

 • het (abstract) specificeren van functionele vraagstukken;
 • creatief meedenken aan oplossingen en het conceptualiseren hiervan;
 • het verzamelen en toepassen van kennis/oplossingen uit verschillende disciplines.

vincent.de.gelder@kienia.nl
06 30 50 04 33

Kienia Industriële automatisering B.V.

Molenstraat 1
3371 AH Hardinxveld-Giessendam
+31 184 633 401
info@kienia.nl