loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Nieuwe KienIAnen! (2023)

Christijn en Arne stellen zich voor

In het najaar van 2022 kwam ik op een internationale leiderschapsconferentie in contact met Robert Hogendoorn. Hij vertelde me enthousiast over zijn werk bij KienIA. Daarbij bespeurde hij een overlap in mijn werkveld, waarna ik werd uitnodigt om eens kennis te komen maken met KienIA. Na een aantal verkennende gesprekken, die door beide zijden als positief werden ervaren, ben ik per 1 maart aan de slag gegaan.  

De afgelopen tien jaar ben ik actief geweest binnen het voortgezet onderwijs. Ik ben ooit begonnen voor de klas, maar ben de laatste jaren vooral actief geweest binnen verschillende management- en leiderschapsrollen. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan met het aansturen en begeleiden van grote teams. Daarnaast heb ik mij toegelegd op de verdere digitalisering van ons onderwijs.  

De komende tijd zal ik mij binnen KienIA vooral richten op cybersecurity. Ik kijk ernaar uit om klanten en hun teams waar nodig te ondersteunen in het versterken en duurzaam integreren van hun cyberaanpak. 

 

Als verse technisch bedrijfskundige uit Enschede, is het een behoorlijk eindje rijden naar Leusden of Hardinxveld-Giessendam.

Ik was niet eens specifiek op zoek naar een traineeship. Uiteindelijk bij KienIA gekomen en na een aantal gesprekken toch overtuigd geraakt. De vrijheid om je op verschillende vlakken te kunnen ontplooien, de fijne begeleiding en minstens net zo fijne collega’s gaven de doorslag.

Vanaf de middelbare school tot het einde van de studie heb ik gewerkt in een meermaals bekroonde ijssalon. Van jong scheppertje tot bedrijfsleider. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt en hoop ook zo door te groeien binnen KienIA!

Via het pad projectmanagement ben ik bij KienIA terecht gekomen. De manier waarop zij het menselijke aspect meenemen tijdens projecten is uniek. Ik sta te popelen om deze manier van werken eigen te maken.

 

 

Annemiek Veenendaal