loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Nieuwe KienIAnen!

Het afgelopen half jaar zijn er twee nieuwe collega’s gestart bij KienIA, Jesse Kwakkenbos en Maarten de Kruijf. Jesse is gestart als trainee en kon direct aan de slag met een leuke en leerzame opdracht, namelijk het met terugwerkende kracht realiseren van ontwerpdocumenten.

Maarten helpt ons met het realiseren van een demo-model om het ontwikkelen van kennis en ontwikkeling te stimuleren. Dit is voor hem een afstudeeropdracht. Maarten en Jesse stellen zich graag aan je voor!

 

Jesse Kwakkenbos

De techniek interesseert me al van jongs af aan, hier ben ik dan ook graag mee bezig. Ik heb altijd veel gesleuteld aan brommers en scooters. Nadat ik het VWO had afgerond ging mijn voorkeur uit naar een technische studie. Om mezelf breed te oriënteren heb ik gekozen voor een bachelor werktuigbouwkunde aan de technische universiteit van Delft. Nadat ik mijn bachelor heb gehaald heb ik gekozen voor de master Transport Engineering and Logistics, hier ben ik me uiteindelijke meer bezig gaan houden met de logistieke werking van complexe systemen.

Voordat ik ging afstuderen ben ik eens benaderd door KienIA, maar het afstuderen ging toen voor. Tijdens de laatste fase van mijn afstuderen wilde ik me toch meer verdiepen in de arbeidsmarkt, om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdagende baan. Ik heb toen zelf weer contact gezocht met KienIA. Na een eerste gesprek met Niek, volgde een tweede gesprek met Bob. Tijdens deze twee gesprekken heb ik een positieve indruk gekregen van KienIA. KienIA is ambitieus en er worden veel mooie resultaten gehaald, terwijl er veel ruimte is voor persoonlijke vrijheid en ontwikkeling.

Ik ben gestart bij KienIA als trainee – junior ontwerper en voel me al zeker thuis, mede dankzij de positieve en enthousiaste collega’s. Ik ben gestart met een traineeopdracht waarbij ik met terugwerkende kracht bezig ben met het realiseren van ontwerpdocumenten. Naast deze startopdracht volg ik intern veel trainingen om kennis en ervaring op te doen en veel van het vak industriële automatisering te leren. Ik kijk er naar uit om te gaan werken met uitdagende complexe problemen en vervolgens een ervaren ontwerper en adviseur te worden in het vak.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden en zit graag op de racefiets voor een mooi rondje. Naast sport vind ik de sociale contacten ook belangrijk, de gezamenlijke lunch op kantoor en een fanatiek potje tafelvoetbal zijn leuk en gezellig. De vrijdagmiddagborrel in de kroeg op kantoor om het weekend in te luiden wordt ook zeker gewaardeerd.

 

Maarten de Kruijf

Als afstudeerder kom je uit de veilige omgeving van school. Waar je dan naar op zoek bent is een veilige omgeving om jezelf te kunnen ontwikkelen en verrijken. Waarbij vind ik het belangrijk om ook bij te dragen aan het maatschappelijk belang.

Vanuit mijn opleiding (Technische informatie aan de Fontys) heb ik altijd al een passie voor techniek en automatisering gehad. Ook vind ik Cybersecurity interessant en deze passie heb ik versterk tijdens mijn halve stage jaar bij RWS. Met het afstuderen wilde ik toch weer duiken in de techniek zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Deze kans heb ik gekregen bij KienIA.

Inmiddels ben ik al twee maanden aan de slag met het ontwikkelen van een demo-opstelling die bijdraagt aan het verhogen van het bewustzijn van Cybersecurity in de industriële automatisering.

KienIA voelt als een warme thuishaven waar ik mezelf kan zijn. Ook denken mijn collega’s mee met de problemen en zijn ze geïnteresseerd in mijn werkzaamheden. Al met al een erg leuke plek om af te studeren.

Naast mijn stage werk ik as emmbedded programmeur bij Picoo in Eindhoven. Picoo is een spelcomputer voor buiten. Ook sport ik graag een paar keer per week in de sportschool.

Kienia Industriële automatisering B.V.

Molenstraat 1
3371 AH Hardinxveld-Giessendam
+31 184 633 401
info@kienia.nl