loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Persoonlijke ontwikkeling

April 2015

In ons vak werken we altijd samen met klanten en collega’s. Allemaal mensen met een eigen wereldbeeld, achtergrond, gedrag en vooral een eigen mening!

 

Samen moeten we overleggen, elkaars werk reviewen, specificaties vaststellen, plannen maken en uiteraard projecten tot een goed einde brengen. Sociale vaardigheden, de vaardigheid om met elkaar om te kunnen gaan zijn hierbij van erg groot belang.

 

Een klein jaar geleden zijn wij met Monique en Anika van Human Impuls begonnen met het traject ‘Persoonlijke Ontwikkeling’. Hun specialiteit is o.a. het effectiever en plezieriger laten samenwerken van mensen. Een van de eerste activiteiten die we gezamenlijk hebben ontplooid was een inventarisatie van welk gedrag nodig is om de ambitie van KienIA (gezien word0050-logo-human-impulsen als het beste ingenieursbureau op IA gebied) waar te maken. Op basis van de inventarisatie hebben wij een aantal gedragingen bepaald die we graag verder willen verbeteren.

Volgend op de inventarisatie zijn we recent gestart met een training “feedback geven”. Hoe benader je een klant die druk is met zijn werk maar jou nog steeds niet de beloofde I/O lijst heeft toegestuurd? Of hoe ga je om met een collega die niet betrokken is? Allemaal interessante praktijkcases waarbij we allemaal nog veel kunnen leren!

 

En om in termen van onze positieve trainers af te sluiten: Wij gunnen iedereen zo’n training!

 

 

Kienia Industriële automatisering B.V.

Molenstraat 1
3371 AH Hardinxveld-Giessendam
+31 184 633 401
info@kienia.nl