loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Contractvoorbereider

Waarom KienIA?
KienIA is in 2008 gestart met de ambitie binnen de industriële automatisering het beste ingenieursbureau van Nederland te worden. Als beste beoordeeld te worden door onze klanten. De beste zijn heeft alles te maken met kwaliteit. Wat ons betreft is dat een optelsom van vakkennis, motivatie en samenwerking. Als groep streven wij ernaar de verwachtingen te overtreffen. Ons motto: klanten helpen zoals je zelf geholpen wil worden.

Kom je werken bij KienIA dan tref je een omgeving met een prettige werksfeer, een bedrijf waar iedereen meewerkt, waar je samen met collega’s plezier maakt en veel van je vakbroeders kunt leren. Wij kennen geen betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp en benaderen mensen zoals wij zelf benaderd willen worden.

Industriële automatisering is de drijvende kracht achter beweging. Wij blijven zelf ook in beweging. Structureel mag je daarom 10% van je tijd besteden aan het nastreven van persoonlijke ambities, aan verdere groei van onze organisatie en het verbeteren van het vakgebied. Deze activiteiten voer je bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit; een boost voor de band met je collega’s en je persoonlijke groei.

V-model Kienia Industriele automatisering

Wat doen onze contractvoorbereiders?
Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (semi-)publieke sector en zijn daarom gebonden aan de wettelijke aanbestedingsregels. De contractvoorbereider vertaalt aan de hand van de inkoopstrategie de klantvraag, in enerzijds functioneel-technische eisen en anderzijds procedurele/projectmatige eisen en zorgt dat deze overeenstemmen met de wet- en regelgeving. Daarnaast wordt de contractvoorbereider betrokken bij het opstellen van de selectie- en gunningscriteria en eventueel bij het beoordelen van de inschrijvingen. Op basis van deze eisen wordt samen met de klant een marktpartij geselecteerd die de opdracht voor de klant gaat uitvoeren. Tevens moet de contractvoorbereider in staat zijn om de opgestelde eisen uit te leggen aan de opdrachtgever, marktpartijen en de omgeving.

 

Wij zoeken
Een collega vakbroeder:

 • met een afgeronde HBO of WO opleiding richting industriële automatisering met affiniteit voor wet- en regelgeving of met een afgeronde HBO of WO opleiding rechten met ervaring in en affiniteit voor industriële automatisering;
 • met 2 tot 40 jaar ervaring binnen de industriële automatisering;
 • die klantvragen kan omzetten in doordachte functioneel-technische- en procedurele/projectmatige eisen;
 • die interesse heeft in het doorgronden van verschillende algemene voorwaarden;
 • die beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • met intrinsieke belangstelling voor de mensen waarvoor wij oplossingen bedenken;
 • voor wie een goede dag bestaat uit hard werken, plezier maken en iets leren;
 • die samen met collega’s prestaties neer wil zetten en verwachtingen wil overtreffen;
 • die verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen ontwikkeling, onze klanten, de planning en het eigen plezier in het werk.

 

Wat wij bieden
Een vaste baan bij een ambitieus, professioneel en fijn bedrijf. Naast een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij je vooral een omgeving waarin:

 • we je zullen uitdagen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen;
 • je kunt werken aan uitdagende opdrachten;
 • je fouten mag maken, maar waarbij je ook intensief zal worden begeleid;
 • je tien procent van je tijd mag besteden aan ontplooiing;
 • je veel zult leren van slimme en ervaren collega’s;
 • je met deze collega’s veel plezier zult maken.

 

Ben je enthousiast?
Dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen en kennis te maken. Hiervoor kan je contact opnemen met Niek de Koning (niek.de.koning@kienia.nl of 06-12987502).

TERUG NAAR OVERZICHT ›