loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Junior OT cybersecurity

Wij zoeken een junior OT cybersecurity collega
Heb jij net een opleiding IT/OT afgerond en wil jij je specialiseren in de richting van de OT cybersecurity? Dan zit je bij KienIA op de juiste plek.

Over KienIA:
KienIA is hét ingenieursbureau binnen de industriële automatisering. Met een team van ruim 40 enthousiaste collega’s werken we aan de automatisering, informatisering, cybersecurity en machineveiligheid van bijvoorbeeld bruggen, waterzuiveringen en windmolenparken. Binnen de infra-, water- en (nieuwe)energiemarkt helpen wij onze klanten door te adviseren, ontwerpen te maken en projecten te managen. Dit doen we o.a. voor Rijkswaterstaat, Prorail, Evides, Vattenfall en Eneco.

 

Met uitgangspunten als: “leidinggeven aan professionals: Niet doen!” en “als je plezier in je werk hebt, ben je er ook goed in” kun jij jouw eigen loopbaan bepalen.

Wat houdt deze rol in?

Als junior OT cybersecurity collega ga je taakgericht en samen met collega’s onze klanten helpen met cybersecurity ontwerp- en adviesvraagstukken. Met je team van specialisten zorg je voor continuïteit en digitale weerbaarheid van vitale infrastructurele objecten.

We leren je onder andere om:
– adviezen te geven over het opstellen en de implementatie van cybersecurity maatregelen.
– een ontwerp te maken en/of te beoordelen of deze voldoet aan de beveiligingsnormen en/of industriestandaards (zoals ISO27001, IEC62443, BIO, CSIR).
– het toe te kunnen passen van cybersecurity maatregelen binnen de OT omgevingen van onze klanten.

Jij ziet het als een uitdaging om te leren en steeds maar weer een verdiepingsslag te slaan in onze vakkennis in de snel veranderende wereld van cybersecurity. Door deze eindeloze leergierigheid in combinatie met technische inzichten maak je het verschil voor onze klanten.

KienIA medewerkers zijn vrij om hun eigen rol in te vullen. Als junior OT cybersecurity collega ben je daarom niet gelimiteerd tot een strikt takenpakket, maar mag je ontwerp- projectmanagement- of adviestaken oppakken. Zo bepaalt elke KienIA medewerker zijn/haar bijdrage binnen een opdracht.

 

Als KienIA gaan we voor kwaliteit en streven we naar de hoogste klantbeoordeling. Kwaliteit is voor ons een optelsom van vakkennis, motivatie en samenwerking.

Gewenst profiel:

 • Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding;
 • Ambities om het vak te leren waaronder:
  – de beveiligingsnormen en industriestandaards (zoals ISO27001, IEC62443, BIO, CSIR);
  – de verschillen in IT/OT, netwerken, netwerkcomponenten en OT-systemen (zoals DCS, PLC);
  – het toepassen van cybersecurity maatregelen;
  – het opstellen van OT cybersecurity processen;
  – het uitvoeren van OT cybersecurity dreigings- en risicoanalyses;
  – het meewerken aan IA cybersecurity vraagstukken;
 • Een analytische denk en werkwijze;
 • Communicatieve skills om contact met klanten te onderhouden.

 

Wij zijn op zoek naar een junior OT cybersecurity collega die aan de slag zal gaan op ons kantoor in Leusden, Hardinxveld of op locatie bij de klant.

Wat bieden wij?

Bij KienIA willen we dat je je thuis voelt. We bieden een werkplek waar je fouten mag maken en waar je jezelf kunt zijn. We zijn een platte organisatie waarin we naast elkaar en met elkaar werken aan gave projecten. We verwachten geen schaap met 5 poten, want we werken in teamverband. Bij ons kies je jouw eigen projecten en je eigen rol. Je mag bij ons groeien, waarbij we geen belemmeringen hebben van functiehuizen. We geloven in duurzame inzetbaarheid.

We realiseren ons echter ook dat werkplezier niet de enige motivatie is om bij KienIA te komen werken , dus geven we je graag inzicht in onze goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een goed salaris afhankelijk van ervaring en kennis;
 • Contract voor onbepaalde tijd 32-40 uur per week;
 • Flexibele pensioenregeling;
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • 25 vakantie dagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld;
 • Gezamenlijke lunches, die wij ook faciliteren;
 • Wekelijkse KienIA update;
 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Jaarlijkse teambuildingsdagen;
 • 10% regeling;
 • Ruimte voor opleiding en training;
 • Welkomstbonus;
 • Winstdeling.

 

Enthousiast?
Wat KienIA uniek maakt is de vrijheid, de gemoedelijke werksfeer, en echt plezier in je werk. Wil je dit zelf ervaren en is deze functie iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@kienia.nl.

Indien je vragen hebt over de vacature, de werkzaamheden of het bedrijf, kun je gerust contact opnemen met Desiree via: 06-57 14 74 63.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT ›