loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Recruiter

KienIA heeft een gezonde groei ambitie. We zijn op zoek naar iemand die nieuwe collega’s kan werven en het gehele proces van sollicitatie tot aan welkom begeleidt. Voor het zoeken van kandidaten maak je o.a. gebruik van LinkedIn en het netwerk van al je KienIA collega’s. Je legt proactief contact met kandidaten, plant de sollicitatiegesprekken in en doet mee bij het eerste gesprek.

 

Wij zoeken
Iemand met MBO/HBO niveau met feeling voor recruitment voor ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam of Leusden voor 16-24 uur per week. Motivatie vinden we belangrijker dan ervaring. We zullen je zeer goed begeleiden en zien een groeitraject voor ons waarin je binnen een jaar alle kneepjes van het vak leert.

 

Drie dingen vinden we erg belangrijk:

  1. Je bent het gezicht van KienIA naar de kandidaten. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig en eerlijk handelt.
  2. Kwaliteit vinden we belangrijker dan kwantiteit. Dit betekent dat je moet doorzetten om de beste nieuwe collega’s te vinden.
  3. Je werkt intensief samen met de focusgroep werving. Zij helpen met Employer Branding middels bijv. berichten op social media of het bezoeken van hogescholen en universiteiten.

 

Wat wij bieden
Wij bieden jou een vaste baan bij een ambitieus, professioneel en fijn bedrijf. Naast een uitstekend pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden bieden wij je een prettige werkomgeving waarin je veel vrijheid en vertrouwen krijgt om je werkzaamheden aan te pakken.

 

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact op met annemiek.veenendaal@kienia.nl voor meer informatie.

TERUG NAAR OVERZICHT ›