loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Waarom René Lips bij KienIA werkt (2019)

Waarom de overstap naar KienIA?

Dit jaar hebben we nieuwe collega’s verwelkomt. En daar zijn we erg blij mee! Maar waarom maakten zij de overstap naar ons? René Lips geeft de antwoorden, hij is deze zomer gestart als Adviseur / Projectleider.

 

Waarom KienIA?

“Mijn keuze voor KienIA kwam tot stand door de persoonlijke benadering door Bob Valentijn. Er was wederzijds respect en er werd vertrouwen uitgesproken, zowel in het contact als in het uitwisselen van informatie. Het spreekt me erg aan dat het werk bij KienIA zich vooral op abstract niveau afspeelt en daarnaast ook multidisciplinair is. Wat voor mij ook belangrijk was, is de opzet van KienIA als bedrijf. Ik kom graag naar kantoor, dit voelt voor mij als een echte thuishaven.”

Benieuwd naar de visie van KienIA? LEES VERDER

 

Uitdagende projecten

Op dit moment werk ik aan 2 uitdagende projecten. De combinatie van twee verschillende projecten maakt dat ik het werk erg leuk vindt:

  1. Voor de provincie Noord-Holland werk ik aan het realiseren van één centrale bediening voor meerdere domeinen van een verkeerscentrale. Mijn taak als projectleider is om het overzicht te bewaren. Het is mijn verantwoordelijkheid om de cybersecurity op het gewenste niveau te brengen.
  2. Mijn tweede project is bij Eneco. Voor de warmtecentrale in Utrecht wordt een nieuw terreinbeveiligingssysteem ontwikkeld. Ook hier ben ik projectmanager en maak ik een plan van aanpak, zodat Eneco hierin ontzorgd wordt.

LEES VERDER over deze projecten op onze website.

 

Meer over René

Ik ben René Lips (46 jaar) en geboren en getogen in Rotterdam. 2018 was een jaar vol hoogtepunten voor mij; ik ben getrouwd én mijn zoontje werd geboren. Ook heb ik de afgelopen tijd 2x een marathon gerend (de kustmarathon in Zeeland én de marathon van Rotterdam)! Hier heb ik vervolg aan gegeven door dit jaar de overstap te maken naar KienIA!

Benieuwd naar de vacatures van KienIA? LEES VERDER

 

TERUG NAAR OVERZICHT ›