loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›
Thuishaven voor industriële automatiseerders

Thuishaven voor industriële automatiseerders

Werken BIJ

Welkom bij dé specialist in industriële automatisering

Jij bent ingenieur en zoekt uitdaging. Geld is belangrijk om een prettig leven te leiden, maar niet je drijfveer. Je wilt graag iets toevoegen aan een betere wereld. Je wilt jezelf ontplooien en samen met collega vakbroeders werken aan mooie projecten.

 

We richtten KienIA op als platform voor de beste industriële automatiseerders van Nederland. Mensen die uitdaging zoeken in hun werk. Waar vrijheid en professionaliteit integraal zijn ingebed in ons gedrag en onze organisatie. Met een club mensen die continu samenwerken, leren en plezier maken. Waar je jezelf kunt zijn. Daarom zijn wij het beste en leukste ingenieursbureau voor de industriële automatisering in Nederland.

“KienIA is een thuishaven, voelt als een familiebedrijf waar je elkaar helpt.”
Thomas van der Horst, projectleider/adviseur bij KienIA

 

Uitgelichte vacature

    Sorry, no posts matched your criteria.

 

BEKIJK ONZE VACATURES ›

 

Ontvang nu het oranje boekje!
LEES VERDER ›
De mensen van KienIA werken continu aan het verbeteren van hun vakmanschap en de dienstverlening aan onze klanten.
We blijven ons verbazen over sommige bureaucratische, hiërarchische en onaardige organisaties. Dat geeft ons het beeld dat we bij KienIA iets bijzonders aan het bouwen zijn. We schreven daarom de visie en opzet van KienIA op in een boekje: het Oranje Boekje van KienIA.

 

Waarom KienIA

Kom je werken bij KienIA dan tref je een omgeving met een prettige werksfeer, een bedrijf waar iedereen meewerkt, waar je samen met collega’s plezier maakt en veel van je vakbroeders kunt leren. KienIA heeft geen betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp. Wij benaderen mensen zoals we zelf benaderd willen worden.

 

werken bijKienIA is de drijvende kracht achter beweging. Wij blijven zelf ook in beweging. Structureel mag je daarom 10% van je tijd besteden aan het nastreven van persoonlijke ambities, aan verdere groei van onze organisatie en het verbeteren van het vakgebied. Deze activiteiten voer je bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit; een boost voor de band met je collega’s en je persoonlijke groei.

 

Net als wij vind jij industriële automatisering een prachtig vak, je houdt ervan.

 

Rechtstreeks samenwerken met eindklanten

Bij KienIA werk je aan de automatisering van de procesinstallaties van onze klanten. Denk daarbij aan bouwcombinaties voor tunnels, bruggen en wegen, gemeenten, Rijkswaterstaat, drinkwaterbedrijven, waterschappen en energiebedrijven. Je helpt hen met het automatiseren van een enkele brug tot en met het automatiseren van de gehele drinkwatervoorziening van een provincie.

 

Je helpt onze klanten met typisch ingenieurswerk; ontwerpen, specificeren, projectmanagement en het geven van adviezen. Daarbij stoppen we je niet in knellende functies. We stellen in goed overleg een team samen om de klant maximaal te helpen. Waarbij we iedereen zoveel mogelijk inzetten op zijn of haar krachten en talenten.

 

ALLE PROJECTREFERENTIES ›

 

 

 

Kennis van het vak

 

Industriële Automatisering is een echt vak, een ambacht dat je moet leren. Ieder project levert nieuwe inzichten over wat wel en wat niet werkt. Wij hebben onze kennis en ervaring gebun­deld in een reeks publicaties.

Hoe schrijf je een goed bestek?

Hoe stel je een goed IA-testplan op?

Hoe trek je een vastgelopen project los?

 

De laatste jaren ontwikkelt ons vak zich snel. Het was het domein van techneuten, het is nu een “strategische asset”. We hielpen al menig bedrijf met het opzetten van IA-beleid; de bijdrage van IA aan de toekomst van dat bedrijf. Met de komst van industrie 4.0 groeit de impact van IA nog veel harder. Daarom bundelde we onze ervaringen in het Blauwe Boekje van KienIA. Hierin beschrijven we wat IA kan betekenen voor de toekomst van een bedrijf en hoe je deze voordelen kan realiseren. Mocht je deze willen lezen, stuur dan een mailtje naar info@kienia.nl en we sturen het naar je op.

ONZE PUBLICATIES ›

 

 

Thuishaven

 

KienIA is de thuishaven voor de beste industriële automatiseerders van Nederland. ‘Thuishaven’ staat bij ons voor hartelijkheid, leren van vakbroeders en doe maar gewoon. Vanuit onze kantoren in Hardinxveld-Giessendam en Leusden werken inmiddels 45 vakbroeders en -zusters samen. In onze thuishavens staat de koffie altijd voor je klaar!

 

OVER ONS ›