loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Thuishaven voor industriële automatiseerders

Thuishaven voor industriële automatiseerders

Werken BIJ

Welkom bij dé specialist in industriële automatisering

Jij bent ingenieur en wilt graag iets toevoegen aan een betere wereld. Geld is belangrijk om een prettig leven te leiden, maar niet je drijfveer. Je wilt jezelf ontplooien en samen met collega-vakbroeders werken aan interessante projecten. Ben jij dit? Dan wil je waarschijnlijk werken bij het leukste en meest professionele bedrijf binnen de industriële automatisering. Met een club mensen die samenwerken, plezier maken en ambitieus zijn. Waar je jezelf kunt zijn. En dat was destijds precies onze motivatie om KienIA te starten.

 

“KienIA is een thuishaven, voelt als een familiebedrijf waar je elkaar helpt.”
Thomas van der Horst, projectleider/adviseur bij KienIA

COLLEGA’S OVER KIENIA ›

 

De mensen van KienIA – en jij misschien straks ook – zijn gemotiveerd om continu te werken aan hun vakmanschap en de dienstverlening aan onze klanten. KienIA en onze mensen zijn continu in ontwikkeling en beweging. De kwaliteiten van onze professionals worden maximaal ingezet en met vitale KienIAnen worden verwachtingen van klanten overtroffen. In 2015 is hiervoor het programma Impuls4KienIA opgezet, wat ondersteund wordt door het Europees Sociaal Fonds.

 

Werken voor opdrachtgevers

 

Bij KienIA werk je aan de automatisering van de primaire procesinstallaties van onze klanten, bijvoorbeeld bij gemeenten, Rijkswaterstaat, drinkwaterbedrijven, waterschappen en energiebedrijven. Van de automatisering van een enkele brug tot en met die van de gehele drinkwatervoorziening van een provincie.

Je helpt onze klanten met typisch ingenieurswerk; ontwerpen, specificeren, projectmanagement en het geven van adviezen.

 

ALLE REFERENTIES ›

 

 

Werken BIJ KienIA

 

Kom je werken bij KienIA dan tref je een omgeving met een prettige werksfeer, een bedrijf waar iedereen meewerkt, waar je samen met collega’s plezier maakt en veel van je vakbroeders kunt leren. Wij kennen geen betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp en benaderen mensen zoals wij zelf benaderd willen worden.

 

 

werken bijKienIA is de drijvende kracht achter beweging. Wij blijven zelf ook in beweging. Structureel mag je daarom 10% van je tijd besteden aan het nastreven van persoonlijke ambities, aan verdere groei van onze organisatie en het verbeteren van het vakgebied. Deze activiteiten voer je bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit; een boost voor de band met je collega’s en je persoonlijke groei.

 

Net als wij vind jij industriële automatisering een prachtig vak, je houdt ervan. Velen zien het als een tak van ICT of elektrotechniek. Jij niet. Jij beschouwt IA als een vak op zich, de verbinding tussen mens en machine. De wijze waarop machines functioneren en gebruikers dit ervaren.

 

ONZE VACATURES ›

 

 

Kennis van het vak

 

Industriële Automatisering is een echt vak, een ambacht dat je moet leren. Ieder project levert nieuwe inzichten over wat wel en wat niet werkt. Wij hebben onze kennis en ervaring gebun­deld in een reeks publicaties.

Hoe schrijf je een goed bestek?

Hoe stel je een goed IA-testplan op?

Hoe trek je een vastgelopen project los?

Allemaal principes die ons in staat stellen het continu beter te doen.

ONZE PUBLICATIES ›

 

 

Thuishaven

 

KienIA is de thuishaven voor de beste industriële automatiseerders van Nederland. ‘Thuishaven’ staat bij ons voor hartelijkheid, leren van vakbroeders en doe maar gewoon. Vanuit onze basis in Hardinxveld-Giessendam werken inmiddels 29 vakbroeders en -zusters samen. We delen kennis, maken plezier en streven naar het continu verbeteren van onszelf en onze dienstverlening. In onze thuishaven staat de koffie altijd voor je klaar!

 

OVER ONS ›

Kienia Industriële automatisering B.V.

Molenstraat 1
3371 AH Hardinxveld-Giessendam
+31 184 633 401
info@kienia.nl