loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›
Uw ingenieursbureau voor industriële automatisering

Uw ingenieursbureau voor industriële automatisering

Werken met

Samenwerken met de specialist in de Industriële Automatisering

 

Uw organisatie bestaat uit mensen, uw installaties uit techniek. Een naadloze samenwerking tussen die twee, dat is de kunst. Daar zijn wij voor.

”KienIA heeft ons ontzorgd, toen we de ondersteuning hard nodig hadden.”
Daniel Germani, hoofd IT&TA Assetmanagement Eneco

KienIA is in 2008 gestart met de ambitie binnen de industriële automatisering het beste ingenieursbureau van Nederland te worden. Als beste beoordeeld te worden door onze klanten. De beste zijn heeft alles te maken met kwaliteit. Wat ons betreft is dat een optelsom van vakkennis, motivatie en samenwerking. Als groep streven wij ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Ons motto: klanten helpen zoals je zelf geholpen wil worden.

 

“KienIA had de vraag goed begrepen, had begrepen wat onze werkelijke behoefte was.”
Don Postma, Ontwerpmanager A-lanes A15

 

Kienia industriele automatiseringWij staan naast u

 

Geen enkele fabriek, brug, tunnel, waterzuivering of windmolen komt nog in beweging zonder industriële automatisering (IA). IA vormt daarmee een steeds belangrijker aandeel in uw projecten.
Wij gaan naast u staan en helpen u met het maken van realistische plannen, die wij vervolgens ook kunnen uitvoeren. We combineren een academisch denkniveau met – minstens zo belangrijk – het vermogen om zaken in de praktijk voor elkaar te krijgen.

 

Concreet kunnen wij u helpen met:

    • het opstellen van beleidsplannen, businesscases en masterplannen voor de IA;
    • het managen van automatiseringsprojecten;
    • het specificeren en ontwerpen van automatiseringssystemen;
    • het inrichten van beheer voor de industriële automatisering.

“KienIA is het verschil tussen een huis bouwen met en zonder een architect.”
Robbert Wever, Hoofd productie Evides

 

DIENSTEN ›

Wij houden van IA

 

Industriële automatisering is een prachtig vak. Helaas nog vaak onderschat en gezien als onderdeel van ICT of elektrotechniek. Wij weten wel beter. IA is een vak op zich, de verbinding tussen mens en machine. En juist dat is waar het in de praktijk vaak mis gaat. Machines zijn er voor mensen, niet andersom. IA bepaalt hoe machines functioneren en hoe gebruikers dit ervaren. Wij hebben niet alleen verstand van industriële automatisering, maar ook van machines en organisaties die daarmee werken.

 

Wij houden van IA! Daarom besteden alle KienIAanen minimaal 10% van hun werktijd aan het verbeteren van het vakgebied en onze dienstverlening. We vertellen er graag meer over. Wij zijn geen nerds, maar teamspelers die elkaars (denk)kracht gebruiken om nieuwe oplossingen te bedenken en neer te zetten. Wij combineren individueel vakmanschap en innovatief vermogen met samenwerking en teamgeest. En met het vermogen om de essenties van het vak uit te leggen aan anderen.

 

 

ONZE MENSEN ›

 

 

Projecten waar we trots op zijn

 

We werken veel voor de waterbranche, de infrawereld en de sector duurzame energie. Ieder project is anders. Kopiëren van oplossingen werkt niet, ervan leren wel. Onze resultaten komen tot stand via de klantvraag, onze insteek, en de uitein­delijke oplossing die volledig is afgestemd met betrokkenen. Ieder project is anders, maar elk project verruimde onze blik op Industriële Automatiser­ing.

ALLE PROJECTREFERENTIES ›

 

V-model KieniaKennis van het vak

 

Industriële Automatisering is een vak, een ambacht dat je moet leren. Ieder project levert nieuwe inzichten over wat wel en wat niet werkt. Wij hebben onze kennis en ervaring gebun­deld in een reeks publicaties.

Hoe schrijf je een goed bestek?

Hoe stel je een goed IA-testplan op?

Hoe trek je een vastgelopen project los?

Allemaal principes die ons in staat stellen het continu beter te doen.

ONZE PUBLICATIES ›

 

Thuishaven voor medewerkers en klanten

 

KienIA is de thuishaven voor de beste industriële automatiseerders van Nederland. ‘Thuishaven’ staat bij ons voor hartelijkheid, leren van vakbroeders en doe maar gewoon. Vanuit onze kantoren in Hardinxveld-Giessendam en Leusden werken inmiddels 45 vakbroeders en -zusters samen. We delen kennis, maken plezier en streven naar het continu verbeteren van onszelf en onze dienstverlening. Ook steeds meer klanten weten onze thuishaven te vinden. We zeggen dan ook: welkom, de koffie staat klaar!

OVER ONS ›