loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

10 jaar samenwerken met klanten (2018)

KienIA 10 jaar – klanten event

 

Kienia bestaat 10 jaarEen mijlpaal waar we feestelijk bij hebben stilgestaan. Onze thuishaven in Hardinxveld- Giessendam was omgetoverd tot een mooie feestlocatie. Samen met onze klanten en partners, zij die mede hebben bijgedragen aan het succes van KienIA, hebben we kort teruggeblikt op de reis die KienIA heeft doorlopen. Daarna hebben we gekeken naar de toekomst van ons vak met Smartcities en Industrie 4.0. Een korte terugblik:

 

Bob Valentijn opende het inhoudelijke programma met een terugblik op 10 jaar KienIA en de lessen die zijn geleerd. Van een startup van twee mensen op een zonderkamer is een reis gemaakt naar een bedrijf van ruim 30 collega’s in een mooi opgeknapt kantoor. Waar het ooit nog begon met een businessplan met de openingszin “een organisatie die inspireert en waar je trots op bent”, sprak Bob de ambitie voor de komende 10 jaar uit om te streven naar “samenwerkingen die inspireren en waar je trots op bent”.

 

Iemke Idsing van de Smartcity academie nam de aanwezigen mee in de wereld van Smart Cities & Smart ontwikkelingen en de essentiële rol die IA daarin speelt. Iemke schetste het belang van het overbruggen van de klassiek bestaande kloof tussen de meer technisch georiënteerde automatisering en de opgaves van de samenleving. Met uitspraken als “realiseert u zich dat een pilot wel eens kan slagen” maakte Iemke het glashelder dat slimme ontwikkelingen vragen om het leggen van verbindingen; tussen techniek en oplossingen, tussen beleidsmakers en technici en tussen IA realiteit en Smart City dromen.

 

Niek de Koning presenteerde misschien wel de belangrijkste technologische ontwikkeling die op ons af komt; industrie 4.0. Alles om ons heen voorzien we van automatisering en gaat steeds autonomer functioneren. Het werk van de mens verandert steeds meer, zij zal steeds vaker een regierol vervullen. Het tempo waarop de wereld verandert is ongewis, maar dat het belang van industriële automatisering enorm toeneemt is zeker.

 

Niek sloot af met de presentatie van het blauwe boekje. Alle aanwezige kregen een exemplaar mee naar huis. Het Blauwe boekje gaat over het toenemend belang van industriële automatisering voor je organisatie en hoe je daar als verantwoordelijk projectmanager of directeur het beste mee om kunt gaan.

 

Aansluitend hebben we onder het genot van een drankje en een “walking dinner“ een gezellige avond gehad. Wij danken onze klanten voor het ontvangen vertrouwen in de afgelopen 10 jaar. We hebben samen met hen aan de mooiste projecten van Nederland mogen werken. Hier hebben wij van genoten en zijn we trots op. Wij gaan weer verder op reis naar het volgend jubileum, met hopelijk weer veel mooie uitdagende projecten en prachtige samenwerkingen.

 

Annemiek Veenendaal