Onderzoeksbureau Gartner komt elk jaar met een geactualiseerde Hype Cycle for Emerging Technologies. Dit geeft een mooi beeld van de opkomende technologieën en waar deze staan in hun ontwikkeling.

Dit jaar zijn wij gestart met het intensiever en meer gestructureerd aandacht geven aan hypes, trends en ontwikkelingen in de industriële automatisering.

Onze focus leggen we hierbij vooral op het scheiden van serieuze ontwikkelingen en hypes. Welke ontwikkelingen zetten door en raken uw bedrijfsvoering en onze dienstverlening? Vaak is vakmanschap koesteren en met beide benen op de grond blijven staan een verstandige optie. Maar van tijd tot tijd komen zogenoemde “game changers” en “disruptive technologies” voorbij die je niet wilt missen.

Nog meer dan voorheen willen we niet vanuit Hardinxveld-Giessendam alles bedenken. Door in gesprek te gaan met onze klanten, universiteiten, leveranciers en andere specialisten willen we komen tot een gedegen visie op de trends en ontwikkelingen specifiek voor de industriële automatisering. De afgelopen periode hebben we met een aantal klanten gesproken en hebben we voorzichtig wat eerste bevindingen opgeschreven (zie Hype of serieuze ontwikkeling?). Ons streven is te komen tot een reële toekomstvisie op de IA voor onze klanten en deze vervolgens jaarlijks te actualiseren.

 

Meepraten?

Heeft u kijk op ons vakgebied en vindt u het leuk om mee te denken? Neem dan even contact op met één van ons, dan maken we een afspraak om hier verder over te spreken.

Hans Juncker                       06 54 265 844                    hans.juncker@kienia.nl
Ronald Weelen                   06 21 894 816                    ronald.weelen@kienia.nl

Thomas Oosting                 06 83 211 053                    thomas.oosting@kienia.nl
Bob Valentijn                      06 12 987 504                    bob.valentijn@kienia.nl