Personeelsuitje

Kienia bestaat 10 jaar

1 oktober 2008, de oprichting van KienIA door Bob Valentijn en Niek de Koning. Inmiddels alweer 10 jaar geleden. Een bewogen 10 jaar met ups-and-downs, veel leren, hard werken en bovenal plezier maken! We hebben mensen zien komen en we hebben helaas mensen zien gaan. Het zijn deze mensen die er, samen met Bob en Niek, voor hebben gezorgd dat KienIA staat waar het nu staat.

 

6 oktober 2018, de groep KienIAnen tikt de 30 personen aan. En zoals al gezegd zijn zij een belangrijke factor achter het succes van KienIA. Genoeg reden dus voor een feestje! Niet alleen voor hen, maar ook voor de partners en gezinnen. Dus hebben we er met 70 man een gezellig weekend van gemaakt. Voor de organisatie een hele klus, want de leeftijd van de groep varieert van 1 tot 57 jaar. En we willen er natuurlijk voor iedereen iets leuks van maken.

 

Een vol programma, maar er is altijd tijd voor taart dus daar beginnen we mee. De grote groep springt op de fiets, de kleintjes mogen in de huifkar. Op naar de lunchlocatie waar we met zijn allen genieten van een lekkere lunch in de Brabantse buitenlucht. En wat een mazzel hadden wij met het weer!

Na de lunch splitst de groep zich op. De grote groep fietst door naar de Reuselhoeve waar zij konden klimmen, kleiduifschieten, kruisboogschieten of gewoon konden genieten van een lekker drankje in de zon.

Ondertussen gingen de allerkleinsten met de ouders naar een varkentjesboerderij waar zij met 2 dagen oude varkentjes mochten kroelen. Veel indrukken wat voor de meesten heeft geleid tot een goed middagdutje.

 

Rond 17.00 uur komt de grote groep terug van de activiteiten en zijn de kleintjes weer wakker. Tijd voor een borrel onder muzikale begeleiding van accordeonist Jaap. Een goede sfeermaker voor de rest van de avond. Voor de kinderen alvast een speciaal buffet en de dag afsluiten met een minidisco. Bedtijd voor de kleintjes, maar voor de rest gaat het feest nog even door! Het diner bestaat uit de Franse, Italiaanse, Spaanse en Indonesische keuken en vanaf een uurtje of 9 gaat het dak eraf met de band living jukebox.

 

Er wordt door gefeest tot in de vroege uurtjes, maar om half 9 zit iedereen weer (grotendeels) fris en fruitig aan het ontbijt. Het zit erop. Een mooie dag, positieve geluiden en goed om elkaar allemaal te leren kennen. Volgens de organisatie was het geslaagd en wat we zo links en rechts vernomen hebben was iedereen het daar wel mee eens.

 

Bedankt voor jullie gezellige aanwezigheid!

Op naar de volgende 10 jaar!