loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

KienIA zoekt de beste industriële automatiseerders van Nederland en zij die dat willen worden (2019)

KienIA heeft veel te bieden.

  • Mooie projecten en een organisatie die je vrijheid geeft en (onder-)steunt.
  • Werken in een groep vakmensen die als doel heeft de beste te worden in haar vak.
  • Een bedrijf dat werkt op basis van vertrouwen en waarbij ook plezier maken belangrijk is.
  • 10% van je tijd om te werken aan het verbeteren van het vak en jezelf.

 

Mooie projecten en een organisatie die je ondersteunt.

Je werkt bij ons rechtstreeks voor klanten zoals gemeenten, Rijkswaterstaat, grote bouwbedrijven, drinkwaterbedrijven, waterschappen en energiebedrijven. Je helpt hen met het automatiseren van een enkele brug tot en met het automatiseren van de gehele drinkwatervoorziening van een provincie. Middels jouw ontwerpen, je projectleiding of je adviezen laat je hun automatisering een cruciale bijdrage leveren aan de toekomst van hun bedrijf.

 

We dagen iedereen binnen KienIA uit. Pak maar op, doe het maar. Iedereen, ook starters en junioren, krijgt de ruimte en het vertrouwen. Waar nodig regelen we een mentor of een coach, maar je zal niet snel horen dat we denken dat je iets niet kan. En als je het vraagt, komen we met z’n alle helpen.

 

Ambitieuze vakmensen

Wij zijn een groep ambitieuze vakmensen die continu samenwerken, leren en plezier maken.

Je zal je verbazen over de kwaliteit van je collega’s bij KienIA. Want we zijn al een tijdje op zoek naar de beste industriële automatiseerder van Nederland.We willen veel van jou leren en gaan ervan uit dat we jou ook veel zullen leren.

 

Bij KienIA werk je nooit alleen en kennen we geen vastomlijnde functies. We stellen in goed overleg een team samen om de klant maximaal te helpen. Binnen en buiten je project spar je met collega’s, op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Waarbij we iedereen zoveel mogelijk inzetten op zijn of haar kracht en talenten. We spreken mensen aan op hun talent, liefst niet op hun ‘verbeterpunten’.

 

Een bedrijf dat werkt op basis van vertrouwen

Vanaf de eerste dag krijg je de sleutel van ons pand. Jij bepaalt je eigen werktijden. Je beheert je eigen planning en maakt zelf afspraken met klanten en collega’s. Bij ons geen middeleeuwse verlofbriefjes, verlammende hiërarchie of procedures ter bevrediging van het management. Ons ‘management’ zijn gewoon collega’s die naast je zitten en meewerken op projecten. Vrijheid en de daarbij horende verantwoordelijkheid zijn verankerd in de genen van ons bedrijf.

 

Plezier in je werk

Geld is belangrijk om een prettig leven te leiden, maar is niet onze primaire drijfveer. We willen graag iets toevoegen aan een betere wereld, onszelf ontplooien en samen met collega vakbroeders werken aan interessante projecten.

En dat alles in een goede sfeer. Hierbij is er ruimte voor een potje tafelvoetbal en vrijdags napraten in ons eigen café. De sfeer bepaalt of je het ergens naar je zin hebt. Bij KienIA is een goede sfeer daarom geen vrije keuze. Je moet iedereen behandelen zoals je zelf behandeld wil worden. Want ook wij willen elke dag met plezier naar ons werk.

 

Ruimte om te leren

Structureel mag je 10% van je tijd besteden aan het ontwikkelen van jezelf, ons bedrijf en het vak IA. Dit staat los van je werk voor klanten. In de praktijk gebruiken we deze tijd om opgedane ervaring in teamverband om te zetten naar algemene kennis van het vak en in producten voor onze dienstverlening. Daarnaast hebben we een opleidingsprogramma. Voor starters bestaat dit uit een traineeship van 2 jaar. Voor senioren ligt de focus op coaching. Er zijn maar heel weinig bedrijven die zoveel investeren in jouw ontwikkeling. Om kennisdeling nog meer te bevorderen is iedereen vrijdag op kantoor.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je eens bijpraten over KienIA? De koffie staat klaar! Stuur een mailtje naar niek.de.koning@kienia.nlen dan maken we een afspraak.

Annemiek Veenendaal