Werken is meer dan alleen projecten doen. Op een goede werkdag heb je namelijk ook wat geleerd en gelachen. Hier besteden we dan ook bewust veel aandacht aan. Zo lunchen we altijd met elkaar, zijn we altijd met zijn allen op vrijdag op kantoor en organiseren we tal van opleidingsactiviteiten.

 

Onze thuishaven

Het woord “thuishaven” staat symbool voor het warme nest dat KienIA wil zijn voor klanten en medewerkers. Figuurlijk gaat het hierbij om de manier waarop we met elkaar omgaan. In de thuishaven kom je thuis na een barre tocht over zee. In de thuishaven mag je jezelf zijn, leer je van collega’s, werk je samen aan projecten en is het gezellig. In fysieke zin is het een kantoor waar het prettig vertoeven is. Iedereen is er welkom: klanten, projectcollega’s en leveranciers.

 

 

 

 

 

 

Programmeren tijdens de meidag!

We zijn bewust bezig met het ontwikkeling van vakkennis en vakmanschap. Iedereen heeft hiervoor 10% van zijn tijd beschikbaar. Ook organiseren we elk jaar een opleidingsdag in mei. De afgelopen meidag zijn we aan de gang gegaan met een Quick-scan Cybersecurity, een planningstool, TOGAF binnen de IA en programmeren. Ja, programmeren. Niet omdat dit onderdeel is van onze dienstverlening, maar omdat een aantal (junior)collega’s dit wel eens wilde leren.

 

Gezamenlijke lunch en de wekelijkse borrel

Elke week sluiten we af met een borrel in ons eigen café. Er wordt altijd gezamenlijk geluncht, de koffie staat er altijd klaar.

 

 

 

 

 

 

 

Jaarlijks etentje met alle partners

In februari zijn we met alle collega’s en hun partners wezen eten in slot Loevestein. Leuke mensen, lekker eten en drinken en gezellige muziek zijn de basis voor een gezellig KienIA avond.