loader
MENU
Facebookpagina van Kienia    Volg Kienia op Linkedin   
Ontvang nu het blauwe boekje! LEES VERDER ›

Welkom in onze thuishaven (2018)

Van zolder naar gerenoveerd bankgebouw

Het woord “Thuishaven” staat symbool voor het warme nest dat KienIA wil zijn voor klanten en medewerkers. Figuurlijk gaat het hierbij om de manier waarop we met elkaar omgaan. In de thuishaven kom je thuis na een barre tocht over zee. In de thuishaven mag je jezelf zijn, leer je van collega’s, werk je samen aan projecten en is het gezellig. In fysieke zin is het een kantoor waar het prettig vertoeven is. Iedereen is er welkom; klanten, projectcollega’s, leveranciers. Er wordt altijd gezamenlijk gegeten, de koffie staat er altijd klaar en we sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel.

De afgelopen jaren hebben we een reis gemaakt van zolderkamer naar het huidige en volledig gerenoveerde pand in Hardinxveld-Giessendam.

We zijn gestart in 2008 op de zolderkamer bij Demko die toen nog gevestigd was aan de Rivierdijk in Boven Hardinxveld. Het was een inpandige woning van een voormalige scheepswerf waarvan wij twee zolderkamers mochten betrekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al gauw werden de zolderkamers te klein. Met 6 man op een kamer van 2×3 meter ging echt niet meer.  Eind 2009 zijn we dan ook op zoek gegaan naar een passend nieuw verblijf.  Zoekend in de gehele Alblasserwaard liepen we, enigszins toevallig, wederom aan tegen een kantoor in Hardinxveld-Giessendam. Het was het voormalige administratiekantoor van de gepensioneerde familie Sluimer aan de Damstraat.

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2013 liep ook het kantoor aan de Damstraat vol. Tijdens een vrijdagmiddagborrel in het tegenover ons kantoor gelegen café merkte iemand op dat het ABN-AMRO kantoor te koop stond.  Van het een kwam het ander en zodoende is dat nu onze thuishaven geworden. Het ligt nog geen 50 meter af van ons pand aan de Damstraat. Van 2013 tot 2018 is vrijwel het gehele pand gerenoveerd. Het voorlopige sluitstuk was deze zomer het vernieuwen van ons dak en de buitengevel. Wij zijn trots op het eindresultaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemiek Veenendaal